Да е честито и успех на изборите!“ Това написа в

...
 Да е честито и успех на изборите!“ Това написа в
Коментари Харесай

Местната структура на СДС в Силистра има нов клуб

 „ Да е честито и триумф на изборите! “ Това написа в профила си във Facebook заместник-председателят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев.

Ето още какво написа той:

„ И в Силистра с клуб на Съюз на демократичните сили. И доста усмихнати седесари. Да е честито и триумф на изборите. “

Новият клуб на Съюз на демократичните сили в Силистра ще се трансформира в притегателно място за симпатизантите на синята концепция в навечерието на изборите за локална власт, които ще се проведат в края на октомври.

" Благодаря ви другари и съидейници, благодаря на нашите почетни посетители доктор Янко Станев и народния представител Медиха Хамза! Съюз на демократичните сили е идея, България има потребност от Съюз на демократичните сили и от Вас! “ С тези думи водачът на локалната конструкция на Съюз на демократичните сили в Силистра Красимир Димитров се обърна към заместник-председателя на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев и народния представител от СДС-Варна в групата на ГЕРБ-СДС доцент доктор Медиха Хамза, както и към сините деятели от крайдунавския град, събрали се в новия клуб на партията.



Пред присъстващите Димитров показа: „ Сами виждате политическата обстановка от години: Преминавайки през служебни държавни управления и държавни управления на „ Промяната “, всички ние, цялото население на България, усеща дъното. Затова през днешния ден сме се събрали да възродим Съюз на демократичните сили, да възродим България, да върнем самочувствието на почтени европейци на нашите съграждани. Форматът ЕНП като модел за съдействие на десните партии и десноцентристкия модел на развиване на България съгласно мен е без конкуренция. Нашата цел е да увеличим приноса на политиката на локално и национално равнище, с цел да може да се върви в тази посока. Заедно ще успеем да сбъднем фантазиите на нашите деца, родители, другари “, добави той.

„ Съюз на демократичните сили би трябвало да се върне в локалната власт, с цел да взема решение проблемите на нашите съграждани! Пред нас стои предизвикването да успеем на локалните избори и съм уверен, че дружно ще реализираме резултати ", сподели в умозаключение Красимир Димитров.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР